Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Hakkilaan rakennetaan noin 100 000 neliömetrin logistiikkakeskus

Kiinteistösijoitus- ja rahastoyhtiö Genestan hallinnoima sijoitusrahasto Northern European Logistics Fund toteuttaa uuden logistiikkakeskuksen Lahdenväylän ja Kehä III:n risteyksen pohjoispuolelle. Kahdelle 27 hehtaarin tontille nouseva Haxlog-keskuksen rakennustyöt aloitetaan tammikuussa Vantaan Hakkilassa ja ensimmäiset tilat valmistuvat ensi vuoden lopussa. Yhteensä alueelle nousee lähes 100 000 neliömetriä varastotilaa.

Kiinteistösijoitus- ja rahastoyhtiö Genestan hallinnoima sijoitusrahasto Northern European Logistics Fund toteuttaa uuden logistiikkakeskuksen Lahdenväylän ja Kehä III:n risteyksen pohjoispuolelle. Kahdelle 27 hehtaarin tontille nouseva Haxlog-keskuksen rakennustyöt aloitetaan tammikuussa Vantaan Hakkilassa ja ensimmäiset tilat valmistuvat ensi vuoden lopussa. Yhteensä alueelle nousee lähes 100 000 neliömetriä varastotilaa.

Pienemmälle hieman yli 10 hehtaarin tontille rakennetaan noin 30 000 neliömetriä varastotilaa. Suuremmalle noin 16 hehtaarin tontille rakennetaan noin 65 000 neliömetrin kokoinen suuryksikkö, johon sijoitetaan varasto- ja toimistotilojen lisäksi myös synergisiä palveluja.

Sijoitusrahaston projektinjohtajan Riku Sirénin mukaan rahaston ei omistajana tarvitse sisällyttää vuokriin ylimääräisiä kustannusliukumia. Näin ollen tilat myös valmistuvat Sirénin mukaan vuokralaisten käyttöön aikataulussa.

”Kiirehdimme nyt valmisteluja myös suuremman tonttimme rakennusluvan hakemiseksi jo tammikuussa. Tällöin suuryksikönkin ensimmäinen vaihe, joka on laajuudeltaan noin 20.000 neliömetriä, voidaan luovuttaa asiakkaille jo alkuvuodesta 2010”. Sirén sanoo.

”Nykyaikaisten uudisrakennusten kysyntää nostavat myös ympäristö- ja kierrätysnäkökohdat”, Genestan Suomen toimitusjohtaja Carl-Henrik Roselius toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Hakkilaan rakennetaan noin 100 000 neliömetrin logistiikkakeskus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat