Kokeile kuukausi maksutta

Lempäälän Ideaparkin uimahalli myöhässä

Uimahallin rakentaminen väestönsuojaan Lempäälän Ideaparkin alle ei ole edennyt sopimusten mukaisesti. Lempäälän kunnanjohtajan Olli Viitasaaren mukaan joitakin töitä on tehty, mutta hanke ei ole lähtenyt kunnolla vauhtiin.

Uimahallin rakentaminen väestönsuojaan Lempäälän Ideaparkin alle ei ole edennyt sopimusten mukaisesti. Lempäälän kunnanjohtajan Olli Viitasaaren mukaan joitakin töitä on tehty, mutta hanke ei ole lähtenyt kunnolla vauhtiin.

Kuuntele juttu

Viivästyminen ei ole Viitasaaren mukaan aiheuttanut kunnalle taloudellisia menetyksiä. Kunta aikoo kuitenkin pitää sopimuksista ja aikataulusta kiinni.

Ideapark valmistui Lempäälään vuonna 2006. Väestönsuojan ja uimahallin piti olla valmiina vuonna 2008, mutta Ideapark ei noudattanut kunnan kanssa tekemäänsä sopimusta. Viime vuoden lopulla kunta hyväksyi uuden sopimuksen, jonka mukaan väestönsuoja ja uimahalli valmistuvat vuonna 2010.

Ideapark on luvannut rakentaa väestönsuojaan myös hiihtoputken ja kylpylän. Hankkeen on arvioitu maksavan 30 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lempäälän Ideaparkin uimahalli myöhässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat