Kokeile kuukausi maksutta

Helsingin Katajanokan kaupunkikylpyläsuunnitelma etenee

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta päätti 30. toukokuuta esittää kaupunginhallitukselle alueen varaamista Korjaamo Group Oy:lle Katajanokalta. Yhtiö kaavailee alueelle väliaikaista kaupunkikylpylää. Kelluvien altaiden lisäksi suunnitelma sisältää Itämerikeskuksen ja merellisen Helsingin infopisteen.

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta päätti 30. toukokuuta esittää kaupunginhallitukselle alueen varaamista Korjaamo Group Oy:lle Katajanokalta. Yhtiö kaavailee alueelle väliaikaista kaupunkikylpylää. Kelluvien altaiden lisäksi suunnitelma sisältää Itämerikeskuksen ja merellisen Helsingin infopisteen.

Korjaamo Group toteaa hakemuksessaan, ettei kaupunkikylpylä kelluvine merialtaineen olisi esteenä alueen tulevalle käytölle, risteilijöiden telakoitumiselle tai naapuriston viihtyvyydelle.

Kaupunkikylpylä sijoittuisi vastikään rakennusluvan saaneen maailmanpyörän viereen.
Samalle alueelle oli tehty alun perin kaksi meriuimalasuunnitelmaa, joiden tekijöinä olivat juuri Korjaamo Group ja N2 Helsinki Oy. N2 Helsinki ilmoitti 23. toukokuuta kuitenkin luopuvansa hankkeesta.

Korjaamo Group Oy pyörittää muun muassa Kulttuuritehdas Korjaamon toimintaa Töölössä, ja yhtiö omistaa myös sponsorointi- ja markkinointitoimisto Image Matchin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingin Katajanokan kaupunkikylpyläsuunnitelma etenee”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat