Kokeile kuukausi maksutta

EKEn loft-korttelin rakentaminen alkaa Vantaan Kivistössä

EKE-Rakennuksen loft-korttelin ensimmäinen vaihe on käynnistynyt puiden kaadolla Vantaan Kivistössä. Kohteeseen tulee 37 asuntoa, joista kolmasosa on jo varattu. Rakennustyöt valmistuvat kesällä 2015. Asunto Oy Kivistön Koneisto on Vantaan Asuntomessujen 2015 oheiskohde.

Kerrostalosta ja kaupunkipientalosta muodostuvaan Kivistön Koneistoon tulee monentyyppisiä terassipihallisia tai parvekkeellisia asuntoja, joita yhdistävät erilaiset tilankäyttö- ja sisustusratkaisumahdollisuudet. Yhdeksi avaraksi tilaksi toteutettavissa asunnoissa asukas saa itse päättää pintamateriaalit, tilajaon sekä kiinteät kalusteet. Asunnoista tulee ilmavia ja valoisia suuren huonekorkeuden sekä lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden ansiosta.

Puistojen ja urheilukenttien ympäröimä loft-kortteli sijoittuu Kivistön keskustan sekä asuntomessualueen väliin Ruusukvartsinkadun varrelle, josta muodostuu parhaillaan uuden kaupunkikeskuksen pääkatu.

Työt Vantaan asuntomessualueella sekä aseman viereisillä työmailla aloitettiin jo aiemmin keväällä, ja Kivistön 30 000 asukkaan alueen peruskiven muurausta juhlittiin hiljattain.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EKEn loft-korttelin rakentaminen alkaa Vantaan Kivistössä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat