Finnbuildissä palkittiin parhaat rakentajat

Rakennuslehti kokosi ensimmäistä kertaa rakentamisen tärkeimmät palkitsemiset yhteen juhlaan. Rakennuslehden jo perinteisen, vuodesta 1986 jaetun Vuoden Työmaa -palkinnon lisäksi tilaisuudessa palkittiin muun muassa parhaiten tietomallinnusta hyödyntänyt rakennushanke.

Vuoden Työmaa -palkinnon hakivat Kansalliskirjaston peruskorjauksesta Teppo Salmikivi Helsingin yliopistosta, Pauno Narjus LPR-Arkkitehdeista ja Matti Huotarinen NCC:stä.

Teklan BIM-palkinnon voitti OP-Pohjolan pääkonttorihanke Helsingin Vallilassa, jossa mallinnuksesta vastasi Sweco Rakennetekniikka ja rakennuttamisesta Haahtela. Sweco Rakennetekniikasta palkinnon kävivät noutamassa Anssi Kolehmainen, Hemmo Sumkin, Leila Salo ja Pasi Kivimäki. Haahtela Rakennuttaminen Oy:stä palkinnon hakivat Sami Rämänen ja Veijo Koskinen.

Tekla BIM -palkinto jaettiin nyt kuudennen kerran. Viisihenkisessä kilpailuraadissa olivat Tuomo Haara Rakennusteollisuus RT:stä, Veijo Käyhty Rakennuslehdestä, Ville Pietilä M.A.D Oy:stä, Seppo Törmä, Aalto-Yliopistosta ja Ville Kyytsönen Teklasta.

Sorrilan päiväkotihanke Valkeakoskella palkittiin vuoden sähköisenä työmaana.

RF Sensit CMM -jatkuva kosteudenseuranta palkittiin parhaana Finnbuildin Highlight-tuotteista.

Rakennetun ympäristön kasvuyritykseksi valittiin iLoq Oy.

Saint Gobainin Rakenna Viisaasti -palkinnon sai Isokylän monitoimitalo Puhto Kokkolassa.

SRV:n Derby Business Parkin Hiitti toimitalo palkittiin Suomen viihtyisimpänä ja energiatehokkaimpana toimistona.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnbuildissä palkittiin parhaat rakentajat”

Jätä kommentti