Kokeile kuukausi maksutta

Halton Oy:n toimitusjohtaja Tarja Takista vuoden LVI-nainen

Vuoden 2014 LVI-naiseksi on valittu Tarja Takki. Hän toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miten pätevä nainen voi pärjätä hyvin miehisellä alalla. Tarja on toimitusjohtajana Halton Oy:ssä, joka on noin 500 ihmisen ja liikevaihdoltaan 70 miljoonan euron kokoinen suomalainen yritys. Valinnan teki LVI-Naiset ry.

Tarja Takki.

Takilla on vahva tekninen tausta ja syvällinen näkemys strategisesta liiketoiminnan vetämisestä. Tarjan diplomi-insinöörin koulutus ja pitkä kokemus LVI-alalta tekee hänestä alan asiantuntijan ja vahvan johtajan. Hän on johtanut Haltonin liiketoiminnan uuden strategian kehittämistä ja toimeenpanoa. Haltonin asiakaslähtöinen, maailmanlaajuinen segmenttikehitys laboratorioihin, sairaaloihin ja korkealuokkaisiin toimistorakennuksiin on Tarjan ja hänen tiiminsä käsialaa, yhdistyksen tiedotteessa todetaan.

Ennen kaikkea Tarjan kiinnostus loppuasiakkaan tarpeista ja hyvinvoinnista ohjaa hänen strategista johtamistapaansa. Hän korostaa myös arvojen ja mission merkitystä. Haltonilla työntekijät saavat tekemisilleen merkityksellisyyttä muistaessaan, etteivät he vain myy tai tee ilmastointilaitteita vaan tuovat hyvinvointia ihmisille hyvän sisäilman myötä, palkintoa koskevassa tiedotteessa todetaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton Oy:n toimitusjohtaja Tarja Takista vuoden LVI-nainen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat