Caverion hoitaa Fingridin sähköasemien peruskunnossapidon Lapissa

Caverion ja kantaverkkoyhtiö Fingrid ovat tehneet sopimuksen Lapin kantaverkkoalueen sähköasemien peruskunnossapidosta vuosille 2015–2017. Sopimus sisältää alueen sähköasemien peruskunnossapidon, kuten laitteiden huollot ja asematarkastukset.

Caverion ja kantaverkkoyhtiö Fingrid ovat tehneet sopimuksen Lapin kantaverkkoalueen sähköasemien peruskunnossapidosta vuosille 2015–2017. Sopimus sisältää alueen sähköasemien peruskunnossapidon, kuten laitteiden huollot ja asematarkastukset.

Sopimus mahdollistaa myös erillisprojektien saamisen Lapin kantaverkkoalueella, jonne Fingrid Oyj on tekemässä lisäinvestointeja lähivuosina.

”Uusi sopimus mahdollistaa toimintamme kehittämisen vastaamaan paremmin myös Fingridin tarpeita. Sopimuskauden aikana pyrimme toimintamme laajentamiseen Lapin lisäksi myös muille Fingridin alueille”, kehitysjohtaja Jukka Luotolinna Caverion Industriasta sanoo.

”Turvallisuus on yksi toimintamme kulmakivistä ja olemme huomioineet myös Caverionin toimenpiteet työturvallisuuden kehittämiseksi. Syntyneellä sopimuksella koemme saavamme lisäarvoa myös jatkossa kehitykseen päivittäisen perustyön lisäksi”, Fingridin varatoimitusjohtaja Kari Kuusela kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion hoitaa Fingridin sähköasemien peruskunnossapidon Lapissa”

Jätä kommentti