Kokeile kuukausi maksutta

Kaleva: Pyhäjoella pula toimitiloista ja työntekijöistä

Pyhäjoella yritetään järjestellä toimitiloja sinne tuleville yrityksille. Fennovoiman omistuksen selkiytyminen pisti vauhtia myös työntekijöiden rekrytointiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Kaleva.

Pyhäjoella yritetään järjestellä toimitiloja sinne tuleville yrityksille. Fennovoiman omistuksen selkiytyminen pisti vauhtia myös työntekijöiden rekrytointiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Kaleva.

Pyhäjoen kehittämisasiamies Jyri Laakso arvioi Kalevan haastattelussa, että ensimmäisenä Pyhäjoella tulee olemaan pulaa erilaisista toimistotiloista, sillä sinne on rakenteilla vasta yksi toimistohotelli. Muita vapaita toimistotiloja alueella ei Laakson mukaan juurikaan ole.

Pyhäjoella on jo auki kymmeniä työpaikkoja ydinvoimalan rakentamiseen liittyviä työpaikkoja. Fennovoiman laitostoimittajan Rosatom Overseasin suomalainen projektiyhtiö Raos Project etsii hankkeeseen kahdeksaa työntekijää. Avoinna ovat esimerkiksi suunnittelupäällikön, betonitöiden, vesiteknisten ja louhintatöiden valvojan paikat. Yhtiöllä on jo Pyhäjoella oma toimisto, jossa työskentelee yksi henkilö. Myös Temotek hakee rivitalotyömaalleen useita mitta- ja kirvesmiehiä.

Projektiorganisaatiota avustamaan palkattu Enersense Internationalilla on avoinna 11 rakennusalan työpaikkaa. Kun varsinainen rakennushanke lähtee liikkeelle, väkeä tarvitaan satoja lisää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaleva: Pyhäjoella pula toimitiloista ja työntekijöistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat