Kokeile kuukausi maksutta

Design-talolle uusi toimitusjohtaja

Design-talo saa uuden toimitusjohtajan. Saton toimitusjohtajaksi siirtyvän Saku Sipolan seuraaja aloittaa työnsä vuoden lopulla.

Design-talo saa uuden toimitusjohtajan. Saton toimitusjohtajaksi siirtyvän Saku Sipolan seuraaja aloittaa työnsä vuoden lopulla.
Kuuntele juttu

Uusi toimitusjohtaja DI, eMBA Jaakko Taivalkoski siirtyy Design-talolle Rakennusosakeyhtiö Hartelan toimitusjohtajan tehtävistä. Hän on viimeiset kymmenen vuotta työskennellyt rakennusliikkeiden johtotehtävissä. Työkokemusta on kertynyt muun muassa NCC:ltä ja Lemminkäiseltä.

”Rakennusliikeurani alkuvaihe keskittyi toimitilarakentamiseen ja laajentui myöhemmin myös kiinteistöliiketoimintaan. Viime vuosina painopiste on siirtynyt yhä enemmän asuntoliiketoiminnan suuntaan, mille Design-Talon toimitusjohtajuus on luontevaa jatkoa. Design-Talosta minut sai erityisesti kiinnostumaan sen asiakaslähtöinen toimintamalli ja alan vahvin tuloksentekokyky”, Taivalkoski kertoo nimitystiedotteessa.

Taivalkosken mukaan kiinnostavaa on pääomasijoittaja CapManin rooli Design-talon omistajana ja myös hänen oma mahdollisuutensa osakkuuteen.

Pohjolan Design-Talo on muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja. Design-Talon pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen toimiva johto. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli 62,9 miljoonaa euroa ja se työllistää 161 henkilöä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Design-talolle uusi toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat