Kokeile kuukausi maksutta

Jatke Uusimaa saa uuden toimitusjohtajan

Jatke-konserniin kuuluva, asuntotuotantoon erikoistunut Jatke Uusimaa Oy saa uuden toimitusjohtajan. Jatke Uusimaan varatoimitusjohtajana huhtikuusta 2014 toiminut Hannu Anttonen ottaa yhtiön vetovastuun vuoden 2016 alusta.

Jatke-konserniin kuuluva, asuntotuotantoon erikoistunut Jatke Uusimaa Oy saa uuden toimitusjohtajan. Jatke Uusimaan varatoimitusjohtajana huhtikuusta 2014 toiminut Hannu Anttonen ottaa yhtiön vetovastuun vuoden 2016 alusta.

Jatke Uusimaan nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Lempiäinen jättää tehtävänsä vuodenvaihteessa ja jää eläkkeelle kevään 2016 aikana. Hän jatkaa kuitenkin edelleen Jatke Uusimaan ja Jatke Oy:n hallituksissa.

Jatke Uusimaan liikevaihto oli noin 53 miljoonaa euroa vuonna 2014. Koko Jatke-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli yli 130 miljoonaa euroa. Konserni toimii koko Etelä-Suomen alueella.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Jatke Uusimaa saa uuden toimitusjohtajan”

  1. Jatke on huhujen mukaan muutenkin vahvistumassa vuodenvaihteessa kilpailijansa kustannuksella.

  2. Onnittelen päätöksestä myöskin Jarmo Lempiäistä. Kyllä meidän ikäpolvi on jo oman osan tehnyt.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat