Kiinteistö- ja rakennusala saa vihdoin toimialalle räätälöidyn EMBA-koulutusohjelman. Se on yhdistelmä toimialan ja akateemisen tutkimuksen huippuosaamista Suomessa. Rajoja rikkovana toteutuksena koulutusohjelma tarjoaa uusia näköaloja niin itse rakentamiseen kuin kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen.

Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA-koulutus alkaa marraskuussa

Kiinteistö- ja rakennusala saa vihdoin toimialalle räätälöidyn EMBA-koulutusohjelman. Se on yhdistelmä toimialan ja akateemisen tutkimuksen huippuosaamista Suomessa. Rajoja rikkovana toteutuksena koulutusohjelma tarjoaa uusia näköaloja niin itse rakentamiseen kuin kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”On erittäin mielenkiintoista yhdistää johtamisen sekä alue- ja kaupunkikehityksen tutkimus kiinteistö- ja rakennusalaan”, toteaa ohjelman johtaja, professori Markku Sotarauta Tampereen yliopistosta.

Kiinteistö- ja rakennusalan oma EMBA-koulutusohjelma mahdollistui, kun Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja kiinteistöalan koulutuskeskus Kiinko yhdistivät osaamisensa ja sopivat yhteistyöstä.

”Löysimme nopeasti yhteisen sävelen ohjelman tarpeesta ja sisällöstä sekä yhteistyömme muodoista ja rooleista”, kertovat toimitusjohtaja Jarno Tuimala Kiinkosta ja kehitysjohtaja Harri Talonen tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosista.

Kiinteistö- ja rakennusalan Executive Master of Business Administration -ohjelma (KiRa EMBA) on 80 opintopisteen kokonaisuus. Koulutusohjelman tavoitteena on kehittää ja ylläpitää korkean tason strategista johtamisosaamista. Se koostuu muun muassa 25 lähiopetuspäivästä, valinnaisista opinnoista, ulkomaan opintomatkasta ja kehittämistyöstä. Lähiopetuspäivät järjestetään Tampereella ja Helsingissä.

Sisällöllisinä teemoina ovat menestyvä liiketoiminta muuttuvassa toimintaympäristössä, asiakaslähtöisyys strategia-ajattelun ytimenä, toimittajasuhteiden, verkostojen ja prosessien johtaminen, tietointensiivisen organisaation johtaminen, henkilöiden, ryhmien ja organisaatioiden johtaminen, johtajan henkilökohtainen kehittyminen sekä työympäristöjen kehittäminen

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA-koulutus alkaa marraskuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi