Kokeile kuukausi maksutta

SRR Uusimaa gryndaa 245 asuntoa asuntorahastolle Espoossa

Salpausselän Rakentajin alueyhtiö SSR Uusimaa ja NREP:n hallinnoima asuntorahasto ovat tehneet esisopimuksen noin 245 asunnon kaupasta Espoossa.

Salpausselän Rakentajin alueyhtiö SSR Uusimaa ja NREP:n hallinnoima asuntorahasto ovat tehneet esisopimuksen noin 245 asunnon kaupasta Espoossa.

”Kaupan kohteena olevat asunnot rakennetaan Espooseen ja kohteen suunnittelu on käynnistetty. Rakentaminen käynnistyy vuoden 2016 lopulla ja valmistuu vuoden 2018 loppuun mennessä”, kertoo SSR Uusimaa Oy:n rakennuttajapäällikkö Antti Nykänen.

Lopulliset kaupat tehdään kohdekohtaisesti vuosien 2016 ja 2017 aikana.

”Tehty sopimus on yrityksellemme merkittävä ja luo hyvän pohjan kasvullemme. Rakennettava kokonaisuus on iso ja työllistää suuren joukon rakentajia. Kaupan myötä pystymme aloittamaan uusien kohteiden suunnittelua ja rakentamista pääkaupunkiseudulla. Aloitamme kuluttajille suunnattujen omistusasuntojen markkinoinnin ja myynnin vuoden 2016 kuluessa”, kertoo SSR Uusimaa Oy:n varatoimitusjohtaja Kalevi Holopainen.

Asunnot toteutetaan NREP:n laatukonseptin mukaisesti normaalia laadukkaammilla materiaaleilla.

”Rahastomme sijoittaa uusiin vuokra-asuntoihin kasvukeskuksissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. SSR Uusimaa Oy:ltä hankittu kokonaisuus vastaa hyvin strategiaamme toteuttaa hyvillä sijainneilla laadukkaita mutta kohtuuhintaisia asuntoja. Odotamme asunnoille vahvaa kysyntää sillä pienille asunnoille on selkeä tarve”, toteaa johtaja Petri Valkama NREP:ltä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRR Uusimaa gryndaa 245 asuntoa asuntorahastolle Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat