Kokeile kuukausi maksutta

Salpausselän Rakentajat Oy urakoi palvelutalon Lahteen

Salpausselän Rakentajat Oy on solminut urakkasopimuksen Kiinteistö Oy Lahden Myrttikadun Palvelutalon rakentamisesta. Rakennuttajakonsulttina projektissa toimii Avain Rakennuttaja Oy. Urakkasopimuksen arvo on noin kuusi miljoonaa euroa. Rakennus valmistuu vuoden 2015 loppuun mennessä.

Palvelutaloon rakennetaan yhteensä 60 esteetöntä asuntoa ikäihmisten ympärivuorokautiseen hoitoon. Suunnittelun lähtökohtana on ollut, että asunnot ovat kodikkaita ja mahdollistavat asukkaiden tarvitsemat ympärivuorokautiset palvelut.

Palvelutalo toteutetaan kahteen kerrokseen ja molempien kerrosten asunnot jaetaan vielä kahteen erilliseen pienryhmäkotiin. Palvelutaloon toteutetaan myös oma keittiö.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Salpausselän Rakentajat Oy urakoi palvelutalon Lahteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat