Kokeile kuukausi maksutta

Fimpec ostaa Kuulconin liiketoiminnan

Jyväskyläläiset rakennusalan projektinjohtopalveluita tarjoavat yritykset Fimpec Oy  ja Kuulcon Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.

Jyväskyläläiset rakennusalan projektinjohtopalveluita tarjoavat yritykset Fimpec Oy  ja Kuulcon Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.

Yrityskaupassa hankittua liiketoimintaa jatketaan Kuulcon Oy:n nimellä omana yhtiönään. Yrityskaupan tarkoituksena on jatkaa ja edesauttaa Fimpec Oy:n suunnitelman mukaista kasvua. Tavoitteena on vuonna 2016 saavuttaa seitsemän miljoonan euron liikevaihto.

Fimpec Oy:n toimitusjohtaja Pekka Salomaa iloitsee syntyneestä yrityskaupasta, sillä Kuulconin erityisosaaminen kiinteistökehitystehtävistä luo hyvän pohjan toiminnan laajentamiseen omana liiketoiminta-alueenaan.

Fimpec Oy on Jyväskylässä 2009 perustettu yritys, joka on keskittynyt tuottamaan asiakkailleen suurten teollisuusinvestointien ja julkisten rakennus- ja infrahankkeiden kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita sekä turvallisuusjohtamista. Lisäksi toiminta sisältää liike- ja toimistorakennusten rakennuttamis- ja valvontatehtävät.

Yrityksen henkilökunta on 50 toimihenkilöä ja vuoden 2015 liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa.

Yrityksen merkittävin hanke on tällä hetkellä Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehdas, jossa Fimpecin vastuulla on projektin rakennusteknisten töiden johtaminen ja valvonta sekä mekaanisten asennusten työmaan johto ja eri osa-alueiden valvonta.

Kuulcon Oy on vuonna 2007 perustettu yritys. Se toimii rakennuttamisen ja rakennushankkeiden kehittämisessä. Yrityksen palveluihin kuuluvat asiakaslähtöisesti kokonaisvaltaiset liike-, logistiikka- ja tuotantorakennushankkeiden rakennuttamistehtävät sekä asiantuntijapalvelut.

Kuulcon Oy:n henkilökunta on ollut vuonna 2015 3 toimihenkilöä ja liikevaihto 300 000 euroa. Yrityksen merkittävimmät hankkeet tällä hetkellä ovat Työeläkevakuutusyhtiön Varman Kokkolan liikekeskushanke ja Julius Tallberg Kiinteistöt Oyj:n tehdaslaajennushanke Keravalla sekä liikekiinteistöjen muutostyöhankkeet Espoossa ja Sampo Kiinteistöt Oy:lle autoliikehanke Vantaalla.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Fimpec ostaa Kuulconin liiketoiminnan”

  1. Onnea ja menestystä Fimpecille laajenemisen puitteissa. Lisää ”löylyä” kiukaalle, kyllä se siitä !

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat