Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

NCC rakentaa Finemille asuntoja Kuopiossa

NCC on tehnyt Finem Oy:n kanssa sopimuksen As Oy Kuopion Puijonhaltijan rakentamisesta. Hanke on NCC:n kehittämä.

NCC toimii hankkeessa KVR-urakoitsijana ja Finem perustajarakennuttajana. Rakennuttajakonsultin tehtäviä Finemin puolesta hoitaa Premico Consulting Oy.

Puijonhaltijaan rakennetaan 63 vapaarahoitteista asuntoa, jotka myydään kuluttajille. Lisäksi rakennetaan kolmetasoinen parkkihalli sekä vieraspaikat pihalle. Työt on aloitettu joulukuussa ja kohteen arvioidaan valmistuvan huhtikuussa 2018.

”On hienoa, että voimme hyödyntää rakentamisen osaamisemme lisäksi pitkäaikaista kokemustamme asuntohankkeiden kehittämisessä myös kuluttajamyyntiin tarkoitetuissa kohteissa. Yhteistyökumppanit Finem ja Premico ovat molemmat erittäin ammattimaisia yrityksiä, joiden kanssa toivomme pitkää yhteistyötä tulevien hankkeiden parissa”, NCC:n Kuopion aluejohtaja Marko Onttinen toteaa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia