Jatke kehittämään entistä Ilmatieteen laitoksen pääkonttoria

Helsingin kaupunki ja Senaatti-kiinteistöt myyvät Taaleri Tonttirahasto II:lle vanhan Ilmatieteen laitoksen pääkonttorikiinteistön osoitteessa Vuorikatu 24.

Taaleri Tonttirahasto II ja Jatke oy ovat solmineet sopimuksen kohteen kehittämisestä hotelli- tai toimistokäyttöön.

”Valtiolla ei ollut kiinteistölle enää käyttöä, joten lähdimme hakemaan kiinteistölle uutta omistajaa ja sitä kautta uutta elämää. Hienolla paikalla Helsingin ytimessä sijaitseva kiinteistö herätti odotetusti kiinnostusta kiinteistömarkkinassa”, Senaatti-kiinteistöjen myyntipäällikkö Marjaana Berger toteaa.

Liikenteen solmukohdassa Helsingin päärautatieaseman ja Kaisaniemen puiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevan kiinteistön kaavamuutosprosessi on käynnistetty ja sen odotetaan saavan lainvoiman vuoden 2017 loppuun mennessä. Kaavaehdotuksella haetaan kiinteistölle käyttötarkoituksen muutosta toimitilarakennukseksi, joka mahdollistaa toimisto-, hotelli- tai palvelukäytön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke kehittämään entistä Ilmatieteen laitoksen pääkonttoria”

Vastaa