Saksan avaruusjärjestö on valinnut Caverionin Stuttgartin toimipisteen palvelujen johtajaksi.

Caverion ja Saksan avaruusjärjestö laajentavat yhteistyötään

Saksan avaruusjärjestö on valinnut Caverionin Stuttgartin toimipisteen palvelujen johtajaksi.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Caverion vastaa palvelujen johtamisesta, mukaan lukien kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta heinäkuusta alkaen. Nelivuotisen sopimuksen arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

Uusi sopimus laajentaa Saksan avaruusjärjestön ja Caverionin välistä yhteistyötä.

”Caverion on meille strateginen kumppani, joka ymmärtää tarpeemme ja vastaa odotuksiimme. Caverionilaiset ovat tehneet hyvää työtä toimipisteessämme Oberpfaffenhofenissa jo vuosien ajan. Odotamme näkevämme saman Stuttgartissa”, sanoo Dieter Pabst, joka on Saksan avaruusjärjestön eteläisen alueen edustaja.

Saksan avaruusjärjestön Stuttgartin toimipiste koostuu kuudesta tutkimuslaitoksesta, joiden toimisto-, laboratorio-, ja teknisissä tiloissa työskentelee yhteensä noin 700 asiantuntijaa. Kaukolämpöä ja -jäähdytystä hyödyntäviä rakennuksia yhdistävät maanalaiset huoltokanavat.

”Vastuualueemme taloteknisenä palveluntuottajana kattaa noin 15 000 yksittäistä teknistä komponenttia rakennuksissa. Joustavuus ja meneillään olevan tutkimustyön häiriöttömyys on yksi asiakkaan odotuksista, samoin tietosuoja”, Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja Werner Kühn sanoo.

Saksan avaruusjärjestö on Saksan liittovaltion kansallinen ilmailu- ja avaruustutkimuskeskus. Järjestö kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ja Saksan avaruusjärjestö laajentavat yhteistyötään”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi