Jeld-Wen ja Taaleri ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Mattioven koko osakekanta siirtyi Jeld-Wen Suomen omistukseen. Mattiovi oli Taalerin kanssasijoituskohde, josta 60 prosenttia omisti pääomarahasto Taaleri Ovitehdas ky, 20 prosenttia Taaleri Sijoitus ja 20 prosenttia Mattioven johto.

Jeld-Wen osti Mattioven Taalerilta

Jeld-Wen ja Taaleri ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Mattioven koko osakekanta siirtyi Jeld-Wen Suomen omistukseen. Mattiovi oli Taalerin kanssasijoituskohde, josta 60 prosenttia omisti pääomarahasto Taaleri Ovitehdas ky, 20 prosenttia Taaleri Sijoitus ja 20 prosenttia Mattioven johto.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Taaleri kertoo kirjaavansa kaupasta kesäkuulle noin kolmen miljoonan euron tuoton.

Taaleri osti Mattioven Panostajalta lokakuussa 2013. Joulukuussa 2013 Mattiovi kasvoi hankkimalla liiketoimintakaupalla Fenestran sisäoviliiketoiminnat. Sisäoviyhtiöllä on tehtaat Alavudella, Laitilassa ja Posiolla.

”Mattiovi on käynyt läpi toimitusjohtaja Tapani Harjusen johdolla 3,5 vuoden omistusaikanamme onnistuneen käänteen alansa kannattavimmaksi yritykseksi. Sijoituksena Mattiovi oli meille menestys”, Mattioven hallituksen puheenjohtaja ja Taaleri Pääomarahastojen sijoitusjohtaja Tero Luoma sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jeld-Wen osti Mattioven Taalerilta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi