Rakennustuote Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Peikolle suuri tilaus Slovakiassa

Peikko Groupin tytäryhtiö Slovakiassa on saanut suuren tilauksen betonilattiatuotteista Slovakiaan.

Rakenteilla olevaan autotehtaaseen toimitetaan liikuntasaumaraudoitteita. Toimitus pitää sisällään yhteensä seitsemän kilometriä liikuntasaumajärjestelmiä. Toimitukset alkoivat maaliskuussa ja jatkuvat vuoden loppuun saakka.

Myöhemmin tehtaan kokoonpanotiloihin toimitetaan lisäksi neljän kilometrin verran liikuntasaumajärjestelmiä.

Rakennusprojektin hankekehittäjä on Jaguar Land Rover Automotive. Hanke on yksi maan suurimpia tämänhetkisiä teollisia rakennusprojekteja.

Tehtaan pinta-ala on 300 000 neliömetriä ja sen kaikki teolliset lattiapinnat rakennetaan saumattomina teräskuituvahvisteisina betonilattioina, joissa käytetään Peikon liikuntasaumajärjestelmää. Hankkeen ensimmäinen vaihe alkoi 2016 ja se valmistuu vuoden 2018 aikana.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia