Projektit Infra Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Espoonväylän parantaminen käynnistyy

Kehä III:n ja Espoonjoen välisen katuosuuden rakentaminen alkaa heinä-elokuun vaihteessa.

Noin 4,7 miljoonan arvoisen hankkeen urakoitsijaksi on valittu Lemminkäinen Infra Oy. Urakan on tarkoitus valmistua lokakuun 2018 loppuun mennessä.

Hanke sisältää Espoonväylän leventämisen kaksikaistaisesta nelikaistaiseksi 900 metrin matkalla sekä väylään liittyvien sivukatujen risteysalueiden parantamisen. Lisäksi kadun länsireunalle rakennetaan eroteltu jalankulku- ja pyörätie ja itäreunalle yhdistetty jalankulku- ja pyörätie. Rakennettavat ajoradat ja kevyen liikenteen väylät sijoittuvat osittain nykyisten väylien kohdille.

Lisäksi Espoonväylän molemmin puolin rakennetaan uusia meluaitoja ja valaistusta uusitaan. Kevyen liikenteen väylän ja ajoradan väliin istutetaan puita ja ajoväylien keskikaistat verhoillaan istutuksilla. Hulevesiä varten rakennetaan viivytysaltaita.

 

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia