Lemminkäinen korjaa infraa Baltiassa

Yhtiö on solminut sopimukset kymmenien miljoonien urakoista Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Yhtiö on solminut sopimukset kymmenien miljoonien urakoista Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Osa Baltiaan sovituista urakoista on jo käynnissä.

Lemminkäinen ja Latvian tiehallinto ovat sopineet tienkorjausurakasta kantatiellä 62 Latvian kaakkoisosassa. Työt alkavat heinäkuussa 2017 ja päättyvät marraskuussa 2018. Sopimuksen arvo on 14,4 miljoonaa euroa.

Liettuassa Lemminkäinen ja Vilnan kaupunki ovat tehneet kolmen vuoden sopimuksen päällystyksien kunnostamisesta ja ylläpidosta Vilnan pohjois- ja länsiosissa. Työt alkoivat maaliskuussa 2017 ja jatkuvat kevääseen 2020 saakka. Lisäksi Lemminkäinen kunnostaa Liettuan tielaitokselle parhaillaan tietä 164 Länsi-Liettuassa. Työt päättyvät keväällä 2018. Sopimusten arvo on yhteensä 13,9 miljoonaa euroa.

Virossa Lemminkäinen on solminut sopimukset Tallinnan Sadam AS:n ja Viron tielaitoksen kanssa.  Yhtiö rakentaa parhaillaan uusia tarkastuspisteitä ja odotusalueita ajoneuvoille Tallinnan sataman eteläosassa. Lisäksi Lemminkäinen kunnostaa Viron tielaitokselle teitä 11 alueella eri puolilla Viroa. Työt päättyvät lokakuussa 2017. Sopimukset ovat arvoltaan yhteensä noin 10,3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen korjaa infraa Baltiassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat