Helsingin Kannelmäkeen nousee 45 vuokra-asuntoa.

Lumo Kodit rakennuttaa asuntoja Helsingin Kannelmäkeen

Lumo Kodit Oy rakennuttaa Helsingin Kantelettarentie 15:een 45 Lumo-vuokra-asuntoa. Asunnot tulevat Kannelmäen ostoskeskuksen paikalle rakennettavaan Uusi Kannelmäki -kortteliin.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Taloon rakennetaan myös 26 autopaikkaa pysäköintikannen alle. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt, ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2018.

”Investointi on strategiamme mukainen hanke ja sisältyy Pohjola Rakennus Oy Uusimaan kanssa tehtyyn esisopimuspakettiin”, Kojamo Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo tiedotteessa.

”Yhteistyö Kojamon kanssa varmistaa, että Uusi Kannelmäki -aluehankkeemme ensimmäinen vaihe saadaan toteutettua nopeasti ja tehokkaasti. Rakennamme alueelle useita kohteita tulevien vuosien aikana”, Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtaja Kim Bono toteaa.

Uuteen Kannelmäkeen tulee päivittäistavarakauppa, ravintola sekä muita palveluja. Kauppakeskus Kaaren monipuoliset palvelut ovat myös hyvin lähellä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lumo Kodit rakennuttaa asuntoja Helsingin Kannelmäkeen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi