Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Perustava ostaa suunnittelutoimisto URC:n liiketoiminnan

Paikalla valettavia betoniperustuksia urakoiva orimattilalainen Perustava Oy ostaa suunnittelutoimisto Uudenmaan-Rakennus-Center Oy:n (URC) perustus- ja päärakennesuunnittelun liiketoiminnan.

Betoniperustus omakotitalotyömaalla Vantaan Korsossa. Kuva: Perustava Oy

Espoossa, Joensuussa sekä Seinäjoella toimivan URC:n työntekijät siirtyvät aiempi omistaja-yrittäjä Antti Niinikoski mukaan lukien Perustava Oy:n palvelukseen 1. syyskuuta alkaen.

”URC:n ja Perustavan välinen yhteistyö on ollut erittäin tiivistä jo lähes kahdeksan vuoden ajan. Kustannusoptimoidusta, tuotantomenetelmät ja rakentamisolosuhteet huomioivasta perustusten rakennesuunnittelusta on kehittynyt vuosien saatossa yhä tärkeämpi osa itse perustustoimitusta, joten tämä voidaan ajatella luonnollisena jatkumona jo tehdylle kehitystyölle”, Perustava Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen toteaa.

”Erityisesti pientalorakentamisen toimialalla johtavien suunnittelu- ja toteutusorganisaatioiden aito yhdistyminen on valtava voimavara ja antaa meille mahdollisuudet keskittyä suunnitteluprosessien kehittämiseen ja laadukkaiden rakennesuunnitelmien tuottamiseen kaikille rakentaville asiakkaille”, 20 vuotta rakennesuunnittelijana toiminut Niinikoski sanoo. Hän aloittaa nyt Perustavan suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaavana teknisenä johtajana.

Perustavan liikevaihto oli 17,4 miljoonaa euroa vuonna 2016. Yrityksen palveluksessa työskentelee 121 henkilöä, joista noin kymmenen on suunnittelijoita.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia