Kokeile kuukausi maksutta

Vihdin Kuumasinkitys teki 10 miljoonan tehdasinvestoinnin

Vihdin Kuumasinkitys oy on avannut terästä pinnoittavan sinkitystehtaan Vihtiin. Noin kymmenen miljoonan euron tehdas on viime vuonna perustetun yrityksen ensimmäinen.

Leevi Pursiainen uuden tehtaan edustalla. Hän on yksi Vihdin Kuumasinkityksen omistajista.

”Olemme vuoden rakentaneet tehdasta. Se käynnistyi elokuussa. Nyt siellä tehdään testisinkityksiä ja tuotannon ylösajoa”, toimitusjohtaja Leevi Pursiainen sanoo.

Tehdas on kooltaan 3300 neliötä. Siellä työskentelee tuotannon ylösajovaiheessa kymmenen henkeä. Jos tuotanto pyörii kahdessa vuorossa, tehdas työllistää 30 henkeä.

Vihdin Kuumasinkitys käsittelee terästuotteita, jotka päätyvät pääasiassa infrarakentamiseen eli muun muassa sillankaiteiksi ja valopylväiksi. Yrityksen asiakkaina ovat suomalaiset teräsyritykset, joiden tuotteita menee myös ulkomaille.

”Kysyntä on piristynyt ja toivottavasti jatkaa piristymistään.”

Leevi Pursiainen perusti Vihdin Kuumasinkityksen viime vuonna yhdessä Ilkka Hiidenheimon ja Risto Sirviön kanssa, jotka ovat yhtiön pääosakkaat. Pienosakkaana on Erik Pursiainen.

Lisäksi Leevi Pursiainen omistaa yksin teräsrakenteisia tuotanto- ja varastotiloja valmistavan Laatumetalli oy:n ja rakennusliike Rakennusleevi oy:n. Molempien pääkonttori on Vihdissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vihdin Kuumasinkitys teki 10 miljoonan tehdasinvestoinnin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat