Jatke urakoi Viihdekeskus Flamingon hotellilaajennuksen

Työeläkeyhtiö Varma ja Jatke Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Flamingo Wing –hotellin laajennuksesta.

Chilipippurin värinen rakennus on pinta-alaltaan noin 9 700 kerrosneliömetriä pitäen sisällään noin 230 hotellihuonetta.

Laajennus yhdistetään olemassa olevaan hotelli- ja viihdekeskukseen yhdyskäytävällä. Näyttävä pilarien varaan rakennettava kokonaisuus valmistuu vuoden 2018 lopulla.

”Tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään tekemällä oma työmme ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Pääurakoitsijana voimme antaa osaamisemme kokonaisvaltaisesti tämän projektin eteenpäin viemiseksi. Ympäristöystävällinen rakentaminen toteutuu hankkeessa Breeam Very Good –tason ympäristösertifikaatin kriteereiden kautta. Valmistuessaan hotellikokonaisuus palvelee laajoja asiakasryhmiä, joten ympäristövaatimusten lisäksi laatukriteerit ovat sekä rakentamisen että toiminnallisuuden osalta korkealla”, kiteyttää johtaja Pauli Karjalainen Jatkeelta yhtiön tiedotteessa.

”Hotellilaajennus täydentää hienosti Varman omistamaa Viihdekeskus Flamingoa ja kasvattaa entisestään keskuksen asiakasmääriä. Flamingo Wing -hotellin laajennuksesta tulee hieno maamerkki vilkkaan Kehä III:n varrelle.” kommentoi Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula.

Break Sokos Hotel Flamingosta tulee Suomen suurin hotelli 539 huonella.

Jatkeen liikevaihdoksi tulee yhtiön tiedotteen mukaan tänä vuonna noin 265 miljoonaa euroa, ja se työllistää kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke urakoi Viihdekeskus Flamingon hotellilaajennuksen”

Vastaa