Projektit Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Kone toimittaa yli 100 hissiä ja liukuporrasta pilvenpiirtäjään Guangzhoussa Kiinassa

Kone toimittaa 112 hissiä ja liukuporrasta Guangzhou Panyu Guangsheng Wanbo City -rakennushankkeeseen, johon tulee liike- ja toimistotilaa, hotelli ja asuntoja. Valmistuttuaan 270 metriä korkea rakennus on Wanbo CBD -liikealueen korkein.

Toimitus sisältää 26 MonoSpace-hissiä ja 38 MiniSpace-hissiä, joiden maksiminopeus on 6 m/s. Lisäksi tilaukseen sisältyy 48 liukuporrasta.

Guangzhou Panyu Guangsheng Wanbo Cityn rakennuttaja on Guangzhou Wan Shun Investment Management Co., Ltd. Rakentamisesta vastaa China Construction Second Engineering Bureau Ltd ja suunnittelusta Architectural Design and Research Institute of Guangdong Province.

Projektin on määrä valmistua vuonna 2020.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia