Rakennustietosäätiön hallitus on valinnut uudeksi yliasiamieheksi arkkitehti, professori Markku Hedmanin.

Professori Rakennustietosäätiön uudeksi yliasiamieheksi

Rakennustietosäätiön hallitus on valinnut uudeksi yliasiamieheksi arkkitehti, professori Markku Hedmanin.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Markku Hedman siirtyy Rakennustietosäätiöön Tampereen teknilliusestä yliopistosta.Hän aloittaa yliasiamiehen tehtävässä 1.3.2018 nykyisen yliasiamiehen Matti Rautiolan jäädessä eläkkeelle kesällä 2018.

Hedman on toiminut Tampereen teknillisen yliopiston asuntosuunnittelun professorina vuodesta 2007. Hänen vastuullaan olleet tutkimus- ja kehityshankkeet ovat liittyneet esimerkiksi kestävän rakentamiseen, uuden rakennusteknologian hyödyntämiseen, asukaslähtöisyyteen sekä asuinrakentamisen typologian uudistamiseen .

Tulevana yliasiamiehenä Hedman haluaa entisestään vahvistaa Rakennustietosäätiön roolia rakennusalan puolueettomana vaikuttajana sekä innovatiivisten kaavoitukseen, rakentamiseen ja kiinteistönpitoon liittyvien ratkaisujen kehittäjänä.

”Olen erityisen kiinnostunut kehittämään RTS:n strategiaa ja sen avulla koko organisaation toimintaa rakennusalan ja yhteiskunnan muutoksia vastaavalla tavalla. Kestävän rakentamisen tavoitteet, rakentamiseen liittyvä digitalisaatio sekä käynnissä olevat monet yhteiskunnalliset ilmiöt, kuten kaupungistuminen ja monikulttuuristuminen, ovat esimerkkejä haasteista joihin tulen kiinnittämään erityistä huomioita”, Hedman sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Professori Rakennustietosäätiön uudeksi yliasiamieheksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi