Stadion-säätiö etsii uutta johtajaa Olympiastadionille

Helsingin Olympiastadionin toimintaa johtava Stadion-säätiö saa uuden johtajan, koska säätiön nykyinen johtaja jättää tehtävänsä omasta pyynnöstään.

Olympiastadionin katsomot kesäkuun alussa. Kuva: Anne Kurki.

Mittavaa peruskorjausta ja uudistamishanketta parhaillaan läpikäyvä Helsingin Olympiastadion etsii uutta johtajaa. Säätiötä lähes kymmenen vuotta johtanut Maija Innanen jättää tehtävänsä omasta pyynnöstään.

”Olen työskennellyt Stadion-säätiön toimitusjohtajana pian kymmenen vuotta. Ikäni puolesta minulla on myös mahdollisuus jäädä eläkkeelle. Olen aina kuunnellut huolella sisäistä ääntäni ja päätynyt johtopäätökseen, että nyt on sopiva aika etsiä Olympiastadionille uutta johtajaa”, Innanen toteaa Stadion-säätiön tiedotteessa.

Stadion-säätiön hallituksen puheenjohtaja Eero Heinäluoma kiittää Innasta mittavasta työstä. Innanen jatkaa työssään, kunnes uusi johtaja on valittu ja perehdytetty tehtäväänsä.

Stadion-säätiö etsii uutta johtajaa kansainvälisen rekrytointiyrityksen avulla.

Perusparannus- ja uudistamisprojektin on tarkoitus valmistua vaiheittain vuoden 2020 vaiheilla. Hanke on valmistunut jo yli puolen välin.

Olympiastadion on ollut remontissa huhtikuusta 2016 lähtien. Hankkeen kustannusarvio on noussut yli 50 miljoonalla eurolla.

Parhaillaan valmistellaan vaativien kattorakenteiden kokoamista. Kattotyöt alkavat juhannuksen jälkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Stadion-säätiö etsii uutta johtajaa Olympiastadionille”

Vastaa