Kokeile kuukausi maksutta

Suomalaiset kiradigi-yritykset otettiin innokkaasti vastaan Singaporessa

Suomalaiset kiinteistö- ja rakennusalan yritykset otettiin poikkeuksellisen kiinnostuneesti vastaan, kun he esittelivät toimintaansa ja palvelujaan kymmenille Aasian markkinoilla toimiville yrityksille ja yhteisöille.  Yhdelle suomalaisyritykselle tarjottiin neuvottelujen jälkeen sopimusta.

Suomalaisyritysten Smart Building Finland -teemaviikko alkoi Singaporessa maanantaina.
Kira-digihankkeen, Helsinki Business Hubin ja Suomen Singaporen suurlähetystön järjestämälle verkostoitumis- ja tutustumismatkalle osallistuu liki 20 kansainvälistymisen eri vaiheissa olevaa startup- ja vakiintunutta yritystä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomalaiset kiradigi-yritykset otettiin innokkaasti vastaan Singaporessa”

Viimeisimmät näkökulmat