Lehdon gryndihankkeet ovat jäissä Ruotsissa – tähtää nyt markkinoille puisella ”Volkswagen Passatilla”

Lehdon kaksi asuntogryndihanketta Ruotsissa eivät ole vieläkään käynnistyneet. Yhtiön Ruotsin toimitusjohtajana maaliskuussa aloittaneen Thomas Perslundin mukaan toinen hanke ei ole vielä saanut rakennuslupaa ja toinen on jäissä edelleen huonona jatkuvan asuntomarkkinatilanteen takia.

Thomas Perslundin mukaan Ruotsissa tehdään asuintaloista ”Bentleytä”, johon ihmisillä ei ole varaa. Lehto aikoo nyt tuoda siellä markkinoille ”Volkswagen Passatin”. Kuva: Mikael Sjöberg
”Nämä kaksi projektia ovat hyviä hankkeita muutaman vuoden päästä mutta eivät nyt. Tontit ostettiin, kun markkinatilanne oli vielä hyvä, mutta tässä markkinatilanteessa ei ole järkeä aloittaa niitä, koska niissä olisi liikaa riskiä”, Perslund kertoi Rakennuslehdelle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Lehdon gryndihankkeet ovat jäissä Ruotsissa – tähtää nyt markkinoille puisella ”Volkswagen Passatilla””

 1. Johtikohan piintynyt asennevamma Lehdon tulosvaroitukseen — milloinkahan Volkswagen tuo markkinoille puisen Passatin ja toteaa että katsastuskonttorilla auto on hyväksyttävä sellaisenaan???

  >>”On tärkeää osoittaa markkinoille ja paikallisviranomaisille, että on toinenkin tapa rakentaa. Jos valitsee Lehdon tavan, saa parempilaatuisen tuotteen, pienemmässä ajassa, vähemmällä rahalla ja kestävän kehityksen ajattelutavalla.”
  Oleellista on kuitenkin, että viranomaisten tulee hyväksyä Lehdon standardisoitu tuote sellaisenaan. >>

  1. Jos et ole tiennyt, niin puusta on tehty Suomessa useampikin talo, viime aikoina opa kerrostaloja. Puu on ekologinen kotimainen vaihtoehtoa Suomessakin.

   Volkswagenin omistajat ovat kuulemma tottuneet siihen, että jollain muullakin on Volkswagen. Katsastajista en tiedä, ovat tottuneet näkevänsä vakiovolkkareita katsastuksessa.

 2. Puisella Passatilla heikoilla jäillä, voihan siinä jotain järkeä olla…?

Vastaa