Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Lehto löi lukkoon ensimmäisen hankkeensa Ruotsissa

Reilu vuosi sitten pörssiin listautunut rakennusliike Lehto laajentaa toimintaansa Ruotsissa ja aloittaa ensimmäisen kohteen vuoden 2018 alussa.

Lehto Group perustaa uuden tytäryhtiön, Lehto Sverigen, Ruotsiin. Emoyhtiö omistaa siitä 88 prosenttia. Yhtiöllä on lisäksi neljä ruotsalaista vähemmistöosakasta. Vähemmistöosakkailla on kokemusta Ruotsin markkinoilta ja erityisesti asuntorakentamisesta Tukholman seudulla.

Lehdon tiedotteen mukaan yhtiö tarjoaa asuntojen, toimitilojen ja hyvinvointitilojen talousrakentamista koko Ruotsin alueella. Alkuvaiheessa se keskittyy Tukholman seutuun.

Lehto Sverigen ensimmäinen asuntorakentamishanke rakennetaan Tukholman pohjoispuolelle Märstaan. Se odottaa vielä kaavasuunnitelman hyväksymistä. Kohteessa on 70 asuntoa ja rakentaminen tapahtuu vuosien 2017-2018 aikana.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia