Adapteon talousjohtaja jättää yhtiön

Siirtokelpoisia tiloja vuokraava Adapteo kertoo tiedotteessa, että yhtiön talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Timo Pirskanen jättää yhtiön yhteisellä päätöksellä.

”Timo Pirkanen on kokenut ja strateginen talousalan ammattilainen, jonka kokemus aiemmista onnistuneista listautumisista oli tekijä, joka edesauttoi merkittävästi Adapteon listaamista erittäin tiukassa aikataulussa. Adapteo tarvitsee kuitenkin liiketoiminnallisesti suuntautuneen talousjohtajan, jonka huomio on Adapteon suorituskyvyn kehittämisessä päämarkkina-alueillamme”, Adapteon toimitusjohtaja Philip Isell Lind af Hageby sanoo tiedotteessa.

Adapteon väliaikaisena talousjohtajana aloittaa Erik Skånsberg. Hän jatkaa tehtävässään kunnes pysyvä seuraaja on nimitetty. Johtoryhmän jäseneksi on väliaikaisesti nimitetty Niklas Alm, joka aloittaa samalla väliaikaisena sijoittajasuhdejohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Adapteon talousjohtaja jättää yhtiön”

Vastaa