Uusi puuelementtitehdas aloittaa toimintansa Kauhajoella

Kauhajoella alkaa kerrostalojen massiivipuisten tilaelementtien valmistus.

Helsingin Laajasaloon rakennettiin CLT-elementeistä rivitalo vuonna 2018. Kuvituskuva

ProModules käynnistää kerrostalojen massiivipuisten tilaelementtien valmistuksen alkuvuodesta 2020. Yhtiön omistajiin kuuluu muun muassa JVR-Rakenne, joka toimi pääurakoitsijana Jyväskylän asuntomessujen palkitussa Puukuokka-kohteessa.

Kauhajoki valikoitui tehtaan sijainniksi alueen vahvan teollisen rakentamisen osaamisen vuoksi. Maakunnassa toimii myös kaksi tilaelementtien tuotannolle tarpeellista CLT-levytehdasta. Tilaelementtien materiaalina voidaan käyttää myös LVL-levyjä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi puuelementtitehdas aloittaa toimintansa Kauhajoella”

Vastaa