Kokeile kuukausi maksutta

Aureit Holding korottaa ja pidentää tarjoustaan Hoivatiloista

Belgialaisen Aedifican omistama Aureit Holding nostaa ja pidentää tarjoustaan kiinteistöyhtiö Hoivatiloista tammikuun alkuun.

Kuva: Mikael Kunnari / Hoivatilat oyj

Aureit tarjoaa nyt Hoivatiloista käteisenä 16,00 euroa osakkeelta, kun aikaisempi tarjous oli 14,75 euroa osakkeelta.

Aureit ilmoitti marraskuun lopulla, että ostotarjouksen toteutuminen edellyttää, että se saa haltuunsa yli 50 prosenttia Hoivatilan ulkona olevista osakkeista. Aiemmin vaatimus oli yli 90 prosenttia osakekannasta.

Ostotarjous pitenee nyt tammikuun 3. päivään saakka, kun sen piti päättyä 13. joulukuuta. Tarjouksen hyväksymisaika alkoi 11. marraskuuta ja sen piti päättyä jo 2. joulukuuta, mutta tarjousta pidennettiin marraskuun lopulla.

Marraskuun lopulla Hoivatilojen osakkeista 8,6 prosenttia rahastojensa kautta omistava Clearance Capital ilmoitti, ettei se hyväksy Aureitin tarjousta ja kehotti myös muita osakkeenomistajia tekemään samoin. Clearance Capitalin mukaan tarjous ei vastannut odotuksia tulevista tuotoista.

Nyt Aureit ilmoittaa saaneensa myös Clearance Capitalilta sekä Länsförsäkringar Fondförvaltningilta, OP-Suomi -sijoitusrahastolta, OP-Suomi Pienyhtiöt -sijoitusrahastolta ja Antti Pekkariselta sitoumukset, joiden mukaan kyseiset osakkeenomistajat sitoutuvat peruuttamattomasti hyväksymään ostotarjouksen.

Yhdessä Hoivatilojen osakkeenomistajilta 2Care Capital Ab:lta, Timo Pekkariselta, Kusinkapitalilta, Lunaconilta ja Paul Hartwallilta sekä Hoivatilojen johdon osakkeenomistajilta, toimitusjohtaja Jussi Karjulalta, talousjohtaja Tommi Aarniolta, HR- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkiseltä, kiinteistöjohtaja Juhana Saarnilta ja varatoimitusjohtaja Riku Patokoskelta aiemmin saatujen sitoumusten kanssa edellä mainitut osakkeenomistajat edustavat noin 47,4 prosenttia kaikista Hoivatilojen liikkeeseen lasketuista osakkeista ja äänistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aureit Holding korottaa ja pidentää tarjoustaan Hoivatiloista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat