Helsinki-Vantaan jättihankkeen rakentamisen pitäisi edetä päivän tahdilla – parkkitalossa tahti meni heti sekaisin

Lentokentällä pyritään tahtituotannon avulla varmistamaan, että terminaali 2:n rakentamisen aikataulu pitää. Tahtituotanto on uusi tapa rakentaa, joten aikaa menee aluksi myös sen opetteluun.  SRV:n työmaapäällikkö Jukka Nikkola sanoo, että tahtituotantoa olisi kannattanut alkaa suunnitella vielä aikaisemmin.

Terminaali 2:n rakennustyöt ovat käynnissä. Kun ne valmistuvat ensi vuoden lopulla, alkavat vanhan terminaalin muutostyöt.
Helsinki-Vantaan uuden jättiterminaalin rakentamisessa painottuu tahtituotannon ohjaama päivittäisjohtaminen. Leanin jatkuvan parantamisen tavoitteita tukee tiivis allianssiyhteistyö tilaajan, suunnittelijoiden, päätoteuttajan ja alihankkijoiden välillä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Helsinki-Vantaan jättihankkeen rakentamisen pitäisi edetä päivän tahdilla – parkkitalossa tahti meni heti sekaisin”