Raideliikenne tärisyttää häiritsevästi Helsingin keskustan vanhoja taloja

Helsingin keskusta olisi yhtä akustiikkakorjaustyömaata, jos uudisrakentamisen tärinäarvoja noudatettaisiin vanhoissa taloissa.

Raitiotien tärinä on hankala hallita jälkikäteen. Helsingin keskustassa on isoimmat ongelmat.
Raideliikenteen suosion kääntöpuoli on siitä aiheutuva melu ja tärinä. Raitiovaunujen äänet resonoivat herkästi esimerkiksi kallioperän kautta rakennusten runkoihin. Lisäksi raitiovaunujen jarrutusäänet voivat kuulua asuntoihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Raideliikenne tärisyttää häiritsevästi Helsingin keskustan vanhoja taloja”

  1. punaiset liikennevalot häiritsee , ihmiset jotka kävelevät 12 metrin välein häiritsee , jatkuva virta valottomassa tien ylityksessä , täydet metrot häiritsee klo 8 ja 16 , pysäköintipaikkojen puuttuminen häiritsee , hissien odottaminen häiritsee , kalliit vuokrat häiritsee , eläimet äänekkäässä krs talossa häiritsee , hajut krs talossa häiritsee , yhteiset vesimittarit krs talossa häiritsee , omistusosakkeen vuokralaiset häiritsee……..luonnotonta.

Vastaa