YIT:lle 40 miljoonan urakka Tukholman metrosta – laajennustöitä 2,5 vuodeksi

Urakkaan sisältyy perustustöitä sekä avokaivanto- ja kalliotunneleiden louhimista.

YIT ja Tukholman aluehallinto (Region Stockholm) ovat sopineet Tukholman metron laajennukseen liittyvästä Sockenplan-urakasta. Rakentaminen alkaa elokuussa 2020 ja kestää noin 2,5 vuotta. Urakan arvo on noin 40 miljoonaa euroa, ja se kirjataan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan.

Sockenplan on Söderortin kaupunginosan suuntaisen uuden sinisen linjan eteläisin osuus, joka yhdistää Hagsätra-linjan ja uuden Södermalmilta tulevan sinisen linjan Sockenplanin kohdalla. Urakkaan sisältyy perustustöitä sekä avokaivanto- ja kalliotunneleiden louhimista.

Urakka on tiedotteen mukaan osa mittavampaa Tukholman metron laajennusta. Region Stockholm laajentaa metroa 11 uudella asemalla ja noin 22 tunnelikilometrillä seuraavien kymmenen vuoden aikana. Laajennussuunnitelma kattaa lähes 30 erillistä urakkaa, ja investointisuunnitelman kokonaisarvo on noin 2 miljardia euroa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:lle 40 miljoonan urakka Tukholman metrosta – laajennustöitä 2,5 vuodeksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat