Kokeile kuukausi maksutta

Tuusulan asuntomessuilla kunnioitetaan koronarajoituksia – kerralla sisään 500 kävijää

Käsidesit ja turvavälit otettava tosissaan.

Tuusulan Asuntomessujen portit aukeavat kahden viikon päästä. Designtalo Puro on yksi kohteista.

Tuusulan asuntomessut avaavat ovensa kahden viikon kuluttua ja messualueella otetaan valmistelutöissä loppukiriä.

Muiden isojen yleisötapahtumien tavoin myös asuntomessujen järjestelyissä on jouduttu huomioimaan voimassa olevat koronarajoitukset ja niiden vaatimat erikoisjärjestelyt.

Ensimmäinen muutos perinteiseen on lipunmyynti, joka hoituu ennakkoon verkkokaupassa päivä- ja aikaperusteisesti. Messualueen sisääntuloa porrastetaan niin, että tunneittain alueelle pääsee enintään 500 kävijää. Verkkokaupasta ostettu lippu ohjaa saapumaan oikeaan aikaan.

Messujen sisääntuloportin edessä on alue, jossa odotetaan turvavälit huomioiden  oman ryhmän sisäänpääsyä.

Urheilukeskuksen pysäköintialueelta on jatkuva bussiyhteys messualueelle ja bussia käyttäville on tarjolla desifiointipisteitä ja kasvosuoja. Kävellen matkaa kertyy noin 1,5 km.

Kulku valmiita reittejä pitkin

Messualueella liikutaan ennalta suunniteltua reittiä pitkin. Näin vältetään ruuhkat ja vierailijamäärät pysyvät yksittäisissä kohteissa turvallisen kokoisina.

Järjestäjät painottavatkin, että näyttelyhallissa, ulkonäyttelyalueilla ja ravintoloissa tulee huolehtia riittävistä turvaväleistä. Tarjolla on käsien desinfiointipisteitä ja turvavälit on merkitty selkeästi. Samalla korostetaan, ettei messuille saa tulla sairaana.

Noin 7 hehtaarin asuntomessualue sijaitsee Tuusulan Rykmentinpuiston alueella, jossa toimi vuoteen 2006  saakka Helsingin ilmatorjuntarykmentti. Uusi asuinalue on yksi Helsingin seudun merkittävimmistä aluerakentamishankkeista. Se on tulevaisuudessa koti 15 000 asukkaalle, joista Asuntomessualueelle muuttaa 400 uutta asukasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuusulan asuntomessuilla kunnioitetaan koronarajoituksia – kerralla sisään 500 kävijää”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat