GRK Infra etsii uutta toimitusjohtajaa

GRK Infran toimitusjohtaja vaihtuu, sillä yhtiötä aiemmin johtanut Teemu Lantto on jättänyt yhtiön.

GRK Infran verkkosivujen mukaan Lantto jätti yhtiön toukokuussa ja yhtiön hallitus GRK Infran hallitus nimitti väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Keijo Haavikon 14.5.2020 alkaen. Lantto aloitti yhtiön toimitusjohtajana keväällä 2018.

Yhtiön verkkosivujen mukaan toukokuussa käynnistettiin myös hakuprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi.

GRK Infra on kasvanut merkittäväksi infra-alan toimijaksi erityisesti Suomen markkinoilla. Lanton toimitusjohtajakaudella yhtiö on laajentanut edelleen toimintaansa Suomessa, mutta myös Virossa ja Ruotsissa.

Konsernin palveluksessa on yli 800 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2019 oli lähes 300 miljoonaa euroa. Kesällä 2018 pääomasijoitusyhtiö Tesi ja työeläkeyhtiö Ilmarinen ilmoittivat tehneensä sijoituksen GRK-konserniin.

”Haluan edelleen olla mukana rakentamassa kannattavaa kasvua, jonka olemme yhdessä henkilöstön kanssa saavuttaneet. Samalla annan väliaikaisena toimitusjohtajana yhtiölle täyden operatiivisen panokseni hyvän kehityksen varmistamiseksi. Luovun tässä yhteydessä hallituksen puheenjohtajan tehtävästäni, jatkaen kuitenkin edelleen hallituksen jäsenenä”, Haavikko kommentoi yhtiön verkkosivuilla.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Jukka Nikkanen.

Maarakennusyrittäjä Armas Kallion vuonna 1983 perustama yritys lähti vuonna 2007 laajentamaan toimintaansa voimakkaasti, kun kaksikymmentä entistä Niska & Nyyssösen johtoon ja työmaajohtoon kuuluvaa avainhenkilöä sopivat osakkuudestaan Graniittirakennus Kalliossa. Samalla he jättivät Skanskan, joka oli ostanut Niska & Nyyssösen.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “GRK Infra etsii uutta toimitusjohtajaa”

  1. Soraset osti Niska & Nyyssösen ja Skanska osti sitten Sorasetin.

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat