GRK palkkasi uusia avainhenkilöitä

GRK:ssa aloittaa kaksi uutta kokenutta rakentajaa.

Mikko Nyhä (vas.) ja Mika Häkli aloittivat GRK:n palveluksessa 3.2.2020.

GRK Road oy saa toimitusjohtajakseen Mika Häklin ja Mikko Nyhä aloittaa GRK Rail oy:n allianssitoiminnasta vastaavana johtajana.

Häklillä (s.1966) on pitkä työhistoria tie- ja asfalttityömailla useissa eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Viimeksi hän työskenteli kiviainesliiketoiminnan parissa Hämeen Kuljetus oy:ssä.

Tiedotteen mukaan hänen vahvuutenaan on erilaisten roolien monipuolinen osaaminen eri urakka- ja sopimusmallein toteutetuissa infrahankkeissa.

GRK Raililla johtajana aloittava Mikko Nyhä (s.1972) saa aluksi vastuulleen allianssitoiminnat. Hänestä tulee Kuura-allianssin johtoryhmän jäsen ja hän osallistuu aktiivisesti myös tarjousvaiheessa olevaan Karaatti-projektiin.

Nyhä on työskennellyt vuodesta 1997 alkaen oy VR-Rata Ab:llä, VR Track oy:llä ja NRC Group Finland oy:llä. Viimeiset 20 vuotta hän on toiminut rakentamisen projektipäällikkönä ja projektijohtajana.

Työtehtäviin on kuulunut erilaisten isojen raiderakentamisprojektien johtaminen.

Vuodesta 2011 alkaen Mikko Nyhä on toiminut myös Lielahti-Kokemäki -allianssihankkeen ja Tampereen Raitiotieallianssin projektipäällikkönä.

Hänen erityisosaamisalueikseen kerrotaan rautatie- ja raitiotierakentaminen sekä projektinjohto.

Häkliä ja Nyhää yhdistää ainakin diplomi-insinöörin koulutustausta sekä vapaa-ajalla mökkeily. Molemmat myös tuntevat GRK:n yhtiönä jo aikaisemman työhistoriansa ajalta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “GRK palkkasi uusia avainhenkilöitä”

  1. Hyvä GRK. Kiskot vievät eteen päin.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat