GRK palkkasi uusia avainhenkilöitä

GRK:ssa aloittaa kaksi uutta kokenutta rakentajaa.

Mikko Nyhä (vas.) ja Mika Häkli aloittivat GRK:n palveluksessa 3.2.2020.

GRK Road oy saa toimitusjohtajakseen Mika Häklin ja Mikko Nyhä aloittaa GRK Rail oy:n allianssitoiminnasta vastaavana johtajana.

Häklillä (s.1966) on pitkä työhistoria tie- ja asfalttityömailla useissa eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Viimeksi hän työskenteli kiviainesliiketoiminnan parissa Hämeen Kuljetus oy:ssä.

Tiedotteen mukaan hänen vahvuutenaan on erilaisten roolien monipuolinen osaaminen eri urakka- ja sopimusmallein toteutetuissa infrahankkeissa.

GRK Raililla johtajana aloittava Mikko Nyhä (s.1972) saa aluksi vastuulleen allianssitoiminnat. Hänestä tulee Kuura-allianssin johtoryhmän jäsen ja hän osallistuu aktiivisesti myös tarjousvaiheessa olevaan Karaatti-projektiin.

Nyhä on työskennellyt vuodesta 1997 alkaen oy VR-Rata Ab:llä, VR Track oy:llä ja NRC Group Finland oy:llä. Viimeiset 20 vuotta hän on toiminut rakentamisen projektipäällikkönä ja projektijohtajana.

Työtehtäviin on kuulunut erilaisten isojen raiderakentamisprojektien johtaminen.

Vuodesta 2011 alkaen Mikko Nyhä on toiminut myös Lielahti-Kokemäki -allianssihankkeen ja Tampereen Raitiotieallianssin projektipäällikkönä.

Hänen erityisosaamisalueikseen kerrotaan rautatie- ja raitiotierakentaminen sekä projektinjohto.

Häkliä ja Nyhää yhdistää ainakin diplomi-insinöörin koulutustausta sekä vapaa-ajalla mökkeily. Molemmat myös tuntevat GRK:n yhtiönä jo aikaisemman työhistoriansa ajalta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “GRK palkkasi uusia avainhenkilöitä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi