Jan Vapaavuori yllättyi kadunrakentajien välinpitämättömästä asenteesta: ”Huonoa laatua ei voi enää sietää.”

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori haluaa, että katutyöt tehtäisiin nykyistä sujuvammin, turvallisemmin ja vähemmin ilmastopäästöin. Kesällä tehty opiskelijoiden laaduntarkkailu osoitti, että iso asennemuutos olisi tarpeen.

Pormestari Jan Vapaavuori hermostui katutöiden ongelmiin katsottuaan läheltä Mechelininkadun töiden aiheuttamia häiriöitä. Nyt hän on havainnut ongelmia myös katutöiden turvallisuudessa ja niiden aiheuttamisssa ilmastopäästöissä.
Sujuvoittamista tehdään Aalto-yliopiston lean-opein. Kaupunkilaisten turvallisuutta tarkkaili viime kesänä kymmenen opiskelijan laaduntarkkailijaryhmä. Päästöttömyyttä testaan useissa pilottiprojekteissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jan Vapaavuori yllättyi kadunrakentajien välinpitämättömästä asenteesta: ”Huonoa laatua ei voi enää sietää.””

Viimeisimmät näkökulmat