Kokeile kuukausi maksutta

Ovaro aloittaa hankekehityksen Tampereella

Kiinteistösijoitus- ja kiinteistökehitysyhtiö Ovaro aloittaa hankekehityksen Tampereen uudessa kaupunginosassa Ojalassa.

Ovaro on saanut Tampereen kaupungilta tonttivarauksen, joka käsittää noin 2600 kerrosneliömetrin asuntorakennusoikeuden. Tämä mahdollistaa noin 55 uuden asunnon rakentamisen tontille.

Ovaro käy aktiivisesti hankeneuvotteluja useissa kasvukeskuksissa, kuten Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Yhtiö on aikaisemmin jo ilmoittanut, että se aloittaa kaksi merkittävää kiinteistökehityshanketta Jyväskylässä.

”Yhtiön toiminnassa näkyy nyt suunnan muutos, kun siirrymme kiinteistökehitystoimintaan ja investointeihin. Tulevaisuudessa liiketoimintamme tulee perustumaan kahteen osa-alueeseen: Ensinnäkin kiinteistösijoitussalkkuun, joka koostuu asunnoista ja toimitiloista. Tavoitteena on ennustettavat tuotot ja arvonnousu aktiivisen kehittämisen ja salkun kasvattamiseen kautta. Toiseksi, panostamme kiinteistökehitykseen hakemalla tontteja, kehittämällä, rakennuttamalla ja asuntojen myynnillä”, Ovaron toimitusjohtaja Marko Huttunen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ovaro aloittaa hankekehityksen Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat