Kokeile kuukausi maksutta

Nivelosa yhdistää kaksi Alvar Aallon museorakennusta Jyväskylässä – Toinen laajennus jää piiloon maan alle valmistuttuaan

Lähes 50-vuotias Alvar Aalto -museon rakennus Jyväskylässä yhdistetään peruskorjauksen yhteydessä viereiseen Keski-Suomen museoon. Suojeltu rakennus säilyy pitkälti entisellään kellarin laajoja muutoksia lukuun ottamatta.

Pian rakenteille lähtevä nivelosa yhdistää vasemmalla olevan Alvar Aalto -museon sen vieressä sijaitsevaan Keski-Suomen museoon. Kuva: Petteri Kivimäki
Betoniauto seisoo lumen peittämällä puistoalueella Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon välissä. Kun huhtikuu koittaa, samalle paikalle aletaan rakentaa museoiden välistä nivelosaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nivelosa yhdistää kaksi Alvar Aallon museorakennusta Jyväskylässä – Toinen laajennus jää piiloon maan alle valmistuttuaan”

Viimeisimmät näkökulmat