Kokeile kuukausi maksutta

Poikkeuksellisen suurella siltatyömaalla työskentelee neljä sukulaista – ”Kun Risto on mentoroinut, häneltä on oppinut kaiken”

Osalla Kruunusillat-siltaurakan työmaalla työskentelevista neljästä saman suvun rakentajasta osalla on takana jo useita yhteisiä vaativia siltahankkeita.

Sami Ylönen, Jussi Laamanen, Jarno Ylönen ja Risto Laamanen Finkensillan työsillalla. Sillan kansi valetaan vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Liisa Takala

Kun Kruunuvuorensillan ja Finkensillan rakentaminen viime vuonna alkoi, kyseli moni laatu- ja ympäristöpäällikkö Jussi Laamaselta, kuinka monta saman suvun rakentajaa työmaalla oikein on.

Vastaus on neljä. Jussi Laamasen lisäksi hänen isoveljensä Risto Laamanen sekä veljesten siskonpojat Jarno ja Sami Ylönen. Jarno Ylönen toimii siltoja rakentavan työyhteenliittymän TYL Kruunusiltojen talouspäällikkönä ja Sami Ylönen työnjohtajana. Risto Laamanen puolestaan jäi eläkkeelle työmaapäällikön tehtävästä viime keväänä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Poikkeuksellisen suurella siltatyömaalla työskentelee neljä sukulaista – ”Kun Risto on mentoroinut, häneltä on oppinut kaiken””

Viimeisimmät näkökulmat