Kokeile kuukausi maksutta

Fira ja Caverion aloittavat elinkaarihankkeen Tuusulassa

Tuusulan kunnanhallitus on valinnut Firan ja Caverionin muodostaman ryhmittymän Rykmentinpuiston kampuksen toteuttajaksi.

Kampukseen rakennetaan tilat tuhannelle ala- ja yläasteen oppilaalle sekä yli 40 esikoululaiselle ja yli 150 erityisoppilaalle. Kuva: P&R Arkkitehdit.

Yli 12 000 bruttoneliömetrin kampus toteutetaan elinkaarihankkeena ja valmistuttuaan se tarjoaa modernit oppimisen sekä viihtymisen tilat niin lapsille, nuorille, henkilökunnalle kuin muillekin kuntalaisille.

Rykmentinpuiston elinkaarihanke sisältää kiinteistön suunnittelu- ja rakennustyöt sekä rakennuksen ylläpitopalvelut 20 vuoden palvelujakson ajalle. Rakentaminen käynnistyy alkukesästä 2023 ja perusopetus kampuksessa alkaa syyslukukaudella 2025. Hankkeeseen sisältyy kunnan optio hankkia myöhemmin kampuksen yhteyteen mahdollisesti toteutettavan päiväkodin suunnittelu- ja rakennustyö sekä vastaavat ylläpitopalvelut kampuksen palvelujakson ajalle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fira ja Caverion aloittavat elinkaarihankkeen Tuusulassa”

Viimeisimmät näkökulmat