Kokeile kuukausi maksutta

Lehto vetäytyy Jyväskylän suurhankkeesta

Lehto luopuu isosta kehityshankkeestaan.

Havainnekuva Hippoksen areenakeskuksesta. Kuva: PES Arkkitehdit

Jyväskylän kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Lehto Group on päättänyt käyttää sopimukseen perustuvaa oikeuttaan myydä osuutensa Hippos-hankkeesta. Myynti tuli mahdolliseksi hankkeista tehtyjen valitusten kaaduttua ja uuden osakas- ja yhtiösopimuspäätöksen saatua lainvoiman.

Käytännössä muutos tarkoittaa Lehdon luopumista Jyväskylän Hippos kommandiittiyhtiön omistuksesta. Omaisuusjärjestelyjen myötä osakkuus ja vastuut kommandiittiyhtiössä siirtyvät Hippoksen Yhteissijoitus ky:lle, joka on Sepos oy:n ja kumppaneina toimivien sijoittajien yhdessä perustama sijoitusyhtiö. Sepos on jo Hippoksen kehittämiskumppani ja kommandiittiyhtiön osakas.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto vetäytyy Jyväskylän suurhankkeesta”

Viimeisimmät näkökulmat