Kokeile kuukausi maksutta

Hippos-hanke on ollut yhtä kivireen vetämistä – nyt pieni edistysaskel

Jyväskylän Hippos-hanketta koskeneille valituksille ei annettu valituslupaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Havainnekuva Hippoksen areenakeskuksesta. Kuva: PES Arkkitehdit

Kaupungin tiedotteen mukaan Jyväskylän kaupunki lähtee nyt tarkentamaan hankkeen jatkoa rahoittajien kanssa. Kaupunki on sitoutunut viemään hanketta eteenpäin, mutta se tiedostaa kustannusten nousseen merkittävästi lähtötilanteesta muun muassa korkojen ja rakennuskustannusten nousun vuoksi.

"Tämä on kaupungille erinomainen tieto. Toki osasimme tätä odottaa edellisten hallinto-oikeuden päätösten perusteella. Valituksilla aiheutettiin kokonaisuudelle kuitenkin merkittävää viivästystä ja kustannusten kasvua, jotka tuovat haasteensa hankkeen käynnistämiseen", kaupunginjohtaja Timo Koivisto kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hippos-hanke on ollut yhtä kivireen vetämistä – nyt pieni edistysaskel”

Viimeisimmät näkökulmat