Kokeile kuukausi maksutta

Swecolle suunnitteluhanke norjalaiseen akkutehtaaseen

Swecon Suomen ja Norjan yksiköt suunnittelevat norjalaisen akkutehtaan toiminnan.

Norjan Arendaliin rakentama uusi akkutehdas on Norjan ensimmäisiä. Kuva: Sweco

Morrowin Norjan Arendaliin rakentama uusi akkutehdas Batterifabrikk 1, on yksi ensimmäisistä askeleista Norjan teollisen akkutuotannon aloittamisessa. Tämän vuoden aikana valmistuvan pilottitehtaan vuotuinen kapasiteetti on 1 GWh.

Swecon saamaan toimeksiantoon kuuluu laitoksen hyödykejakelun mitoitus ja suunnittelu. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että kennotehtaan laitteet, koneet ja käyttöjärjestelmät ovat saumattomasti yhteen linkittyneitä tehtaan toiminnan ja asetettujen tuotantotavoitteiden varmistamiseksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Swecolle suunnitteluhanke norjalaiseen akkutehtaaseen”

Viimeisimmät näkökulmat