Kokeile kuukausi maksutta

Harjavallasta tuli akkuteollisuuden keskittymä

Harjavaltaan on rakenteilla kaksi megaluokan akkuteollisuuslaitosta. Basfin sekä Fortumin laitokset sisältävät kansainvälisestikin uutta teknologiaa, jonka vaikutukset rakenneteknisiin ratkaisuihin on pitänyt ottaa huomioon hankkeiden alusta lähtien.

Suomen ja Harjavallan valikoituminen ensimmäiseksi Basfin akkumateriaalien tuotantolaitokseksi ei tietenkään ole seurausta pelkästään sähköautojen suosion noususta Suomessa, sillä nyt jo lähes valmis akkumateriaalien tuotantolaitos palvelee koko Euroopan markkinoita.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Harjavallasta tuli akkuteollisuuden keskittymä”

Viimeisimmät näkökulmat