Kokeile kuukausi maksutta

Espooseen valmistui viime vuonna 30 miljoonan euron uimahalli – Nyt korjataan vikoja

Korjattavaa on löytynyt esimerkiksi sähkökaapeista ja suihkutilojen lattioista.

Matinkylän uimahallin työmaa rakennusvaiheessa lokakuussa 2021. Kuva: Kimmo Penttinen / HS

Vuoden 2022 alussa valmistuneesta Espoon Matinkylän uimahallista on paljastunut korjausta vaativia vikoja. Korjattavaa on löytynyt pukuhuoneiden sähkökaapeista ja ovista, saunoista sekä suihkutilojen lattioista ja lattiakaivoista.

"Uimahallissa on meneillään takuuaika, jonka aikana urakoitsijat korjaavat vikoja. Meillä oli kesän aikana uimahallissa normaali kesätauko, jonka aikana huollettiin ja korjattiin havaittuja vikoja", toteaa Espoon Tilapalvelujen toimitusjohtaja Maija Lehtinen sähköpostitse.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Espooseen valmistui viime vuonna 30 miljoonan euron uimahalli – Nyt korjataan vikoja”

  1. Olen ollut hallin käyttäjä muutaman kerran. Hallin vesiallastilat toimivat hyvin.Toteutusaikana yritin saada yhteyden työmaalla kohteen valvontaa hoitavaan henkilöön. En onnistunut, hän ei ollut koskaan paikalla. Espoolla on ollut vaikeuksia eri kohteiden rakennuttamisessa jo pitkään. Ongelman täytyy olla rakennuttamisesta vastuullisen johdon osaamisessa. Kaupungin valtuustossa istuu rakennuttamisesta kokemusta omaavia valtuutettuja. Ovatko he hereillä vihdoinkin?

Viimeisimmät näkökulmat